Arhiva
Popular Posts

Cum alegem paltonul care ni se potrivește

by .

Paltonul reprezintă piesa vestimentară esențială în garderoba destinată sezonului rece. Pe lângă căldură și confort acest articol de îmbrăcăminte exterioară te va scoate în evidență, definindu-ți stilul și reflecta statutul social. Pentru a arăta impecabil paltonul trebuie să îți vină perfect! Dacă aveţi deja unul asiguraţi-vă că îţi va pune în valoare punctele forte ale siluetei, ascunzând micile imperfecţiuni. 

Înălţimea este definitorie . Chiar daca îți place un anumit model pe care l-ai văzut la o prietenă asta nu înseamnă că şi ţie îți va veni bine. Asigură-te că ai înălţimea necesară pentru un palton lung ce depaseste linia genunchilor, de preferat peste 1.70m. O tipă micuţă ar arăta destul de caraghios cu o astfel de lungime . Așadar, daca nu ești foarte înaltă alege unul deasupra de  genunchi, astfel vei părea şi mai înaltă.

 Culoarea este importantă

Dacă ştii deja ce culori te avantajază este perfect. Cromatica este şi ea foarte importantă, doar ne dorim ca hainele să ne pună în evidenţă, nu ?! Optează pentru culori vii și plăcute  care se îmbină cu nuanţa ochilor, părului sau a tenului.

Fii mereu atentă la detalii, pentru că acestea fac diferența. Atrage atenția la prototipurile cu croieli sofisticate, modelele cu tivuri decorative bine definite, dar și variantele în stil militar cu două rânduri de nasturi sau cele cu sisteme de închidere neobișnuite. 

La capitolul croială nu ne putem plânge, deoarece există  o gama foarte variată de modele. aspectul cel mai important care ar trebui sa ne ghideze alegerile vestimentare este forma corpului. Pentru a crea un echilibru vizual evită paltoanele cu croiul în formă de A. Alege unul cu volănaşe şi detalii în zona umerilor.  

Paltoanele cu decolteu în V şi revere late se potrivesc fetelor cu silueta în formă de măr.  Decolteul atrage atenţia spre centrul corpului si oferă  impresia de alungire. Cea mai permisibilă dintre toate este silueta de tip clepsidră dar urmăreşte să îţi accentuezi talia.  Ultima dar nu cea din urmă, silueta androgin, pliurile, decolteurile rotunde, croiala şi centurile sunt definitorii pentru în alcătuirea paltonului perfect.

De preferat este ca atunci când vă hotarati să achiziţionaţi o haină, să faceți o investiție şi să alegeți un material cât mai natural. În felul acesta nici frigul nu o să vă dea bătăi de cap.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®