Arhiva
Popular Posts

Cum să asortezi șosetele - reguli elementare

by .

 

Există o duzină de tipuri  de şosete, într-o varietate de fibre, lungimi (de exemplu: scurte , medii şi lungi), culori şi modele. Ca regulă generală, şosetele trebuie să se potrivească cu pantofii, în scopul de a crea un aspect vizual fără cusur, de la tivul pantalonilor, până la vârful pantofilor.

De exemplu, dacă porţi pantaloni bej cu pantofi maro, ar trebui să porţi o pereche de şosete maro, maro deschis sau bej închis. În acest caz sunt de luat în considerare şi şosetele cu modele, care au printuri în nuanţele mai devreme enunţate. Dacă porţi şosetele în nuanţe care completetează pantofii şi pantalonii tăi, vei evita un contrast puternic între ele.

Ţine cont de faptul că încălţămintea ta (pantofii, dar şi şosetele), ar trebui să fie mai închisă decât bluza pe care o porţi. Excepţii se face în cazul în care te duci la sală de sport şi în cazul în care porţi pantofii la un smoking alb.

Atunci când îţi alegi şosetele, trebuie să ţii cont de mai mulţi factori: ţesătura, grosimea, materialul. Materialele naturale, cum ar fi lâna şi bumbacul sunt absorbante, ceea ce le transformă în alegeri inteligente în timpul verii şi al iernii. Alte şosete sunt fabricate din diferite amestecuri de fibre sintetice, cum ar fi acril, precum şi fibrele elastice, toate având avantaje şi dezavantaje

În următoarele rânduri aflaţi cum se asortează şosetele la costum şi ce tipuri de şosete se poartă la sala de sport:

Pentru a îţi condimenta lookul elegant,  foloseşte pentru şosete acelaşi model pe care îl ai la cămaşă, la cravată sau chiar poţi combina culorile din costum. De exemplu, dacă porţi un costum negru, cu o cravată roşie şi pantofi negrii, poţi purta şosete negre care au model  argzle cu roşu, sau şosete negre cu buline roşii.

Şosete cu modelul argyle

Ţine minte, atunci când porţi costum, şoseta trebuie suficient de lungă încât să prevină expunerea piciorului gol chiar şi atunci când stai aşezat. Mulţi designeri au făcut o regulă care presupune faptul că, atunci când porţi cravată, şosetele trebuie să depăşească mereu glezna.

Casual

De exemplu, dacă porţi blugi clasici, pantofi negri şi tricou alb, poţi opta pentru şosete negre sau o pereche de şosete negre cu model bleumarin. Aminteşte-ţi că ai posibilitatea de a potrivi modelel cu topulm, centura sau sacoul, atât timp cât fundalul şosetelor se armonizează cu pantofii.

Sport

În cele din urmă, atunci când vine vorba de şosetele sport, albul este în regulă, dar poţi să adaugi o notă distinctivă lookului tău prin asortarea culorilor din logo-ul şosetelor cu pantalonii tăi scurţi sau cu tricoul. Şosetele gri, sunt, de asemenea, o alegerea fără echivoc pentru un outfit sport.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®