Arhiva
Popular Posts

Cum porți maleta în această iarnă

by .

Mult timp marginalizată, maleta devine o piesă de bază a garderobei pentru aceast sezon. Fie că o porţi pe sub un pulover sau cu o vestă din blană, totul e permis, pentru că vechea helancă e din nou în top!

În iarna asta, poţi purta maleta ca şi cum ai purta un pulover slim. Pe deasupra, îmbracă o vestă sau un un blazer cambrat, de inspiraţie masculină.

Piesă minimalistă prin definiţie, maleta cere accesorii impunătoare, pentru a câştiga stil. Optează pentru un colier masiv sau pentru un fular în culori tari.

Şi dacă tot suntem la capitolul „culori”, evită maletele albe, pentru că nu avantajează absolut deloc aspectul tenului în sezonul rece.

O altă variantă ar fi să porţi helanca într-un mod cât se poate de simplu, dar cât se poate de elegant: cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau cu o fustă midi.

Faptul că maleta revine în prim-planul tendinţelor nu înseamnă că locul ei de obiect vestimentar purtat pe dedesubt dispare cu desăvârşire. Pentru această iarnă alege să o porţi pe sub pulovere cu motive grafice puternice. Carourile, dungile şi cuvintele cu mesaje smart sunt imprimeurile predilecte ale sezonului, aşadar ai grijă să se regăsească pe puloverele cu gulere largi cu care-ţi vei purta maleta simplă – bej, gri, neagră, albastru-petrol etc.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®