Arhiva
Popular Posts

Valabilitatea produselor cosmetice

by .

“Legal, produsele cosmetice au valabilitate 24 de luni, iar produsele de skin 36 de luni. Este foarte important ca atunci când cumperi un produs cosmetic, beauty adviser-ul să îți precizeze valabilitatea produselor, deoarece pe cutie este specificat un termen de 12 luni de la data desfacerii, dar un mascara sau un ruj nu putem să-l ținem mai mult de 6 luni.’’

 În funcție de tipul texturii pe care îl are mascara, se poate usca în aproximativ o lună. O femeie care foloseste în mod frecvent mascara, îl poate ține maxim două luni, pentru ca textura se degradează și se va usca.

În cazul fondului de ten, vestile sunt însă mai bune: îl poți folosi între șase luni si un an. În ceea ce priveste rujul, contează mai mulți factori atunci cand vorbești de termenul de expirare. Dacă îl uiți în baie sau undeva la căldură și simți că se brânzește pe buze, este indicat să nu îl mai folosesști. Acelasși lucru este valabil și la mascara, pentru că ochii sunt foarte sensibili.

Cel mai mare termen de garanție îl au însă fardurile de obraz sși pudrele: aproape doi ani. Fardurile de pleoape au cam aceeași valabilitate, dar în momentul în care se pietrifică, ar trebui schimbate. În cazul în care nu folosești pensule, excesul de sebum de pe degete, în contact cu fardul, se pietrifică. Ideal ar fi să îl cureți cu o pensulă, pentru a-i păstra textura intactă.

Mare atentie trebuie sa ai și cu pensulele de machiaj, așa că fă-ți un obicei din a le curăța săptămânal. Le poți dezinfecta cu soluții speciale sau le poți spăla cu șampon sau săpun lichid. Este foarte important să aplici și balsam și să le lași să se usuce în forma lor inițială.

 

-Produsele lichide(fond de ten, blush) –maxim 12 luni

-Produse pudră compactă (farduri de ochi, pudră, fonduri0 -maxim 3 ani

-Produse pudră pulbere/pudră minerală (pudră, fond de ten, pigmenți) -maxim 3 ani

-Produse cremă sau spumă (fond de ten, fard de ochi) -maxim 1 an

-Produse creion (pentru buze, ochi) –maxim 1 an

-Produse lichide pentru ochi (tuș, rimel) –maxim 3 luni

-Produse pentru buze (ruj, luciu de buze) –maxim 1 an

-Produse primer/baze de machiaj-maxim 1 an

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®