Culorile pastelate sunt la modă. Uite cum le poți combina cu ținutele tale

Culorile pastelate sunt la modă. Uite cum le poți combina cu ținutele tale

Culorile pastelate sunt la modă în această vară și ne ajută să obținem un look relaxat, iar în combinație cu anumite texturi pot fi create outfit-uri care vor atrage privirile tuturor.


Culorile pastelate ca rozul pal, griul, bejul sau albastrul deschis se regăsesc în majoritatea articolelor vestimentare din această vară. Chiar dacă în primă fază ele pot da ținutelor un aspect oarecum șters, în combinație cu alte piese vestimentare pot să creeze un look foarte rafinat.

Rozul pal nu se află printre preferințele multor femei. Dacă ești una dintre cele care nu îndrăznesc să poarte haine colorate în această nuanță, nu este necesar să te îmbraci din cap până în picioare în roz. Poți combina rozul pal cu haine în culori mai reci și astfel vei obține un contrast puternic, care te va pune în evidență.

Mai mult, rozul pal și hainele în nuanțe metalice sunt combinația perfectă în acest sezon.O geacă argintie se va potrivi perfect cu un top roz sau o rochie roz supradimensionată.

Atunci când vorbim despre culori pastelate trebuie să luăm în calcul și verdele pal sau tonurile de bej sau de crem. Astfel de culori arată o maturitate a stilului vestimentar și se potrivesc perfect atunci când ne alegem ținutele pentru birou. O bluză bej și niște pantaloni kaki îți vor da o notă de eleganță, dar în același timp te vei simți și foarte relaxată purtând o astfel de ținută.

Dacă vrei să ieși din anonimat, poartă un costum roz. Acesta te va face să pari foarte feminină, unde mai pui că este în topul tendințelor în acest sezon.

Culorile pastelate nu sunt imposibil de purtat, mai ales că ele se potrivesc perfect în aproape orice combinație.