Din nou la modă! Blugii evazați- cum îi purtăm și cui i se potrivesc

Din nou la modă! Blugii evazați- cum îi purtăm și cui i se potrivesc

Pentru un outfit simplu, poartă o pereche de blugi evazați închiși la culoare cu un tricou alb și o pereche de teneși sau balerini. Dacă vrei să adaugi un plus ținutei tale, optează pentru un top cu imprimeuri și o pereche de sandale. Un sacou te va salva atunci când vrei să porți jeanții evazați la birou sau la o întâlnire, iar accesoriile vor adăuga un plus de stil.

Ești o fire sportivă? Riscă cu o pereche de blugi evazați trei sferturi și o pereche de teneși clasici. Dacă vrei să ieși în evidență alege jeanșii albi sau o pălărie impresionantă pentru zilele călduroase de vară. Sandalele sau pantofii cu platformă te vor avantaja foarte mult atunci când porți o astfel de pereche de blugi, așa că nu ezita să îți achiziționezi o pereche. Picioarele tale vor fi alungite, iar silueta ta va fi subțiată.

Pentru a părea mai suple în blugi evazați, respectați următoarele reguli:

1.alegeți blugi cu talie înaltă. Aceste modele alungesc silueta și picioarele, ne fac să părem mai suple și mai înalte;

2.optați pentru blugi atât de lungi încât călcâiul, iar în mod ideal și întreaga încălțăminte, să fie ascunse sub pantaloni;

3.purtați blugii evazați cu încălțăminte cu toc înalt sau cu platformă, pentru ca picioarele să pară mai lungi;

4.alegeți culorile întunecate, evitați printurile pestrițe și desenele orizontale.

Dacă aveți pulpe plinuțe și fese voluptoase, nu este nevoie să renunțați la acest tip de blugi stilați – purtați modele evazate de la genunchi cu paltoane și cardigane lungi, pentru a disimula zonele cu probleme.

Tinerele suple poartă blugii evazați cu bluze subțiri și cămăși, băgate în pantaloni. Și topurile mulate arată armonios – puteți opta pentru bluze și tricouri din tricotaj, cămăși pe talie, vestoane și chiar corsete.

Blugii evazați arată bine și combinați cu sacouri scurte drepte. Pentru tinerele suple sunt potrivite outfiturile din blugi evazați și topuri largi, purtate cu centură, care subliniază formele plăcute și talia minusculă.

 

Combinații nereușite

Blugii evazați de la genunchi cu talie joasă scurtează vizual picioarele și arată desuet.

Nu purtați blugi care nu vă acoperă încălțămintea sau cel puțin călcâiul.

Nu combinați blugii evazați cu topuri largi din stofe dense, de exemplu cu cape.

Nu purtați blugii evazați cu cizme înalte – carâmbul acestora se observă prin stofă și arată destul de comic.

Tinerelor plinuțe nu li se recomandă să poarte blugii evazați cu topuri mulate din tricotaj – partea de sus a ținutei nu le va avantaja.