Cum să alegi geanta potrivită în funcție de ținută

Cum să alegi geanta potrivită în funcție de ținută

Tipul genții

Așa cum probabil știi, există mai multe tipuri de genți, așa că acesta este primul criteriu de care trebuie să ții cont. Atunci când stabilești tipul genții dorite, va trebui să te gândești când dorești să o porți, la ce ținute precum și ce așteptări ai de la geanta respectivă.

 

Gențile de ocazie

Numite deseori și genti de seară, acestea te vor însoți atunci când vei participa la un eveniment care necesită o ținută elegantă. Evenimentele sofisticate, întâlnirile, serile petrecute în oraș dar și în acele momente în care dorești să te simți cât mai bine în ținuta ta. Gențile de seară pot fi la rândul lor, de tip plic manson și nu numai.

 

Gențile de zi

Gențile de zi sunt acele modele pe care le porți zilnic și totodată pui foarte multe lucruri în ele. Mai exact, aceste genți trebuie să fie foarte practice și totodată să poată fi ușor de asortat la ținute oarecare, comode, pe care le porți atunci când mergi la magazin, la plimbare sau oriunde altundeva.

 

Gențile office

La locul de muncă nu poți pleca pur și simplu cu mâinile în buzunar. De cele mai multe ori vei avea nevoie de obiecte pe care să le iei cu tine. Și nu ne referim doar la obiectele necesare ție, ci la cele necesare la locul de muncă, precum laptopul, dosare și alte documente.

O geantă de tip office trebuie să fie în primul rând spațioasă dar și să îți pună la dispoziție suficient spațiu pentru toate lucrurile de care ai nevoie la birou. Mai mult decât atât, designul acesteia ar trebui să fie realizat în așa fel încât să îți ofere o imagine care să inspire profesionalism și încredere

 

Trucuri pentru o alegere inspirată a genții în funcție de rochia pe care o porți     

1.Daca ai optat pentru rochie albă, atunci geanta care se va potrivi perfect ar trebui să aiba o culoare roz sau galben pai.

2inutele alb-negru sunt foarte populare și cu siguranță nu se vor demoda niciodată. Însă ce geantă este potrivită în acest caz? Ei bine, o geantă de culoare neagră va fi o alegere foarte inspirată. Iar dacă totuși vrei și puțină culoare la această ținută, atunci aceasta o poți oferi cu ajutorul pantofilor, dar și a genții. Alegerea îți aparține.

3.Albastru este o culoare foarte plăcută, iar principalul său avantaj este acela că ne oferă o mulțime de posibilități atunci când vine vorba de asortare. Dacă vrei o ținută splendidă, iar rochia este de culoare albastră, o geantă de culoare roșie este cea mai bună alegere.

4.Rochiile de culoare neagră sunt foarte des întâlnite la evenimente. Și în acest caz poți opta pentru gențile de culoare roșie pentru a obține un outfit de impact.